Przepis szwajcarski Chard i karmelizowane Tacos cebuli jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób robiło ten przepis, a 111 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion warzywny, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szwajcarska Chard i karmelizowana Lazania cebulowa, Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard, oraz Jajecznica i Szwajcarskie Tacos z Chard dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.