Przepis wołowe Tacos z rzodkiewką i Salsan z awokado jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 385 kalorii, 29g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki plus 1 limonka, stek ze spódnicy, grubą sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Śniadaniowe Tacos Z Salsą Z Rzodkiewki Awokado, Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.