Tacos wieprzowe ze Slaw i pikantnymi Pepitami

Tacos wieprzowe z Slaw i pikantne Pepitas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 340 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz śmietanę, surówkę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pepitas można śledzić to danie główne z Karmelowy Flan jabłkowy z tostami Pepitas jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tacos wieprzowe ze Slaw i pikantnymi Pepitami, Azjatyckie Tacos wieprzowe z pikantnym Slaw, oraz Pikantne Tacos Rybne Ze Slaw.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Lekko posmarować wieprzowinę sprayem do gotowania; natrzeć mieszankę przypraw po obu stronach wieprzowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 1 minutę z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Pokroić wieprzowinę w plastry 1/4 cala.
Połączyć wieprzowinę i 2 łyżki soku w średniej misce, podrzucając do płaszcza.
Połączyć pozostałe 2 łyżki soku, papryka, cebula, jalapeo, i colesław w dużej misce, podrzucając dobrze.
Podgrzać nonstick patelni na średnim ogniu. Coat patelni z gotowania sprayu. Ułóż 6 tortille w jednej warstwie; gotować 1 minutę z każdej strony lub aż lekko rumiane. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałych 6 tortilli. Mieszaninę wieprzową podzielić równomiernie między tortille; na każdą tortillę nałożyć 2 łyżki mieszanki colesław, 1 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany i 1 1/2 łyżeczki pikantnych Pepitas.