Przepis rybne Tacos z Tomatillo Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 331 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mielony kminek, ząbek czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Tacos rybne z sosem Tomatillo, BBQ Chicken Tacos z salsą Tomatillo, oraz Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Aby przygotować salsę, usuń łuski i łodygi z pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Zęby Przyrodzenia
3
Ułożyć pomidory i cebulę, ściąć boki w dół, na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 10 minut lub do tomatillos zaczynają czernieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Umieść pomidory, cebula, 1/2 szklanki kolendry, a następnie 4 Składniki (1/2 szklanki kolendry przez jalapeo) w robocie kuchennym; proces do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i dodać ryby. Gotować 2 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Umieść 2 kawałki ryby w środku każdej tortilli; top każde taco z 2 łyżeczkami kolendry, 1 łyżką cebuli i 1 łyżką awokado. Złożyć tacos na pół; podawać z salsą.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.