Przepis na Tacos rybne z kapustą, Jicama i czarną fasolą jest gotowy w około 36 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 50. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek 0,03, jicama, sok z limonki 0,66 i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane Tacos Z Łososia Z Czarną Fasolą Bbq, Kapustą Slaw I Chi, Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą, oraz Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni. Blacha do pieczenia linii z folii aluminiowej; pędzla z olejem i odstawić. Tortille układamy i zawijamy w folię. W dużej misce, wymieszać jogurt, kolendra, sok z limonki, i ostry sos; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać kapustę i jicamę i wrzucić do połączenia; odstawić.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.