Tacos kukurydziane z cukinią z queso Fresco

Tacos kukurydziane z cukinią z queso Fresco
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Tacos kukurydziane z cukinią z queso Fresco może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek, olej roślinny, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnie Tacos Squasha Ze Słodką Kukurydzą I Queso Fresco, Kolacja dziś wieczorem: pieczarki, Rajas i kukurydziane Tacos z queso Fresco, oraz Pokrojony kurczak i Tomatillo Tacos z queso Fresco.

Instrukcje

1
Piecz poblanos pod brojlerem, aż skóra jest całkowicie zaczerniona i pęcherze, o 10 protokół. Zawiń paprykę w ręcznik do naczyń i odstaw na pięć minut. Zetrzyj zaczerwienioną skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Odciąć łodygę i wyrzucić wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Pokrój oczyszczony pieprz na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i smażyć na złoty kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek i smażyć przez minutę. Wymieszać pomidory i zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Niech gotować, pokryte, ale mieszając od czasu do czasu, przez pięć minut.
8
Dodaj poblanos, kukurydza, cukinia, i kolendra na patelni. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać crema lub creme fraiche i wymieszać. Nadal smażyć, aż cukinia jest gotowane i miękkie, o dziesięć minut. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Podawać nadzienie z cukinii wraz z ciepłymi tortillami, pokruszonymi queso fresco i dodatkową cremą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn