Tacos Halibut z salsą brzoskwiniową

Tacos Halibut z salsą brzoskwiniową
Tacos Halibut z salsą brzoskwiniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz halibuta, Duże tortille kukurydziane, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Tacos z halibuta z salsą Verde, Halibut z pikantną salsą brzoskwiniową, oraz Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniowo-pieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu i olej ruszty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Umieścić halibuta na talerzu i natrzeć przyprawą taco. Przykryć folią i utwardzić w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
HalibutHalibut
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Umieść halibuta na grillu i przykryj. Gotować przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4
Wyjąć z grilla i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
5
Tymczasem w średniej misce połącz salsę, brzoskwinie i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Halibuta pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
7
Ułóż kawałki halibuta w rozgrzanych tortillach i udekoruj salsą i mieszanką colesław.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
HalibutHalibut
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn