Tacos Dwuwarstwowe

Tacos Dwuwarstwowe
Dwuwarstwowe Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka mąki tortille, muszle taco, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dwuwarstwowe Tacos Wołowe, Ciasto Dwuwarstwowe, oraz 5 Minut Dwuwarstwowe Ciasto.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać skorupy taco i tortille z mąki zgodnie z zaleceniami na opakowaniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Muszle TacoMuszle Taco
3
Na każdej tortilli z mąki rozłóż 2 łyżki rozgrzanej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Fasola RefriedFasola Refried
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Umieść twardą skorupę taco na środku tortilli z mąki i delikatnie złóż boki tortilli, aby dopasować boki skorupy taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
5
Łyżka 2 łyżki mieszanki wołowiny do każdej dwuwarstwowej skorupy taco. Top z salsą, sałatą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WołowinaWołowina
6
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn