Taco Salad Tostada
Przepis Taco Sałatka Tostadan jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 49 centów za porcję. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera cheddar, Taco Bell® chrupiące taco obiad kit cheesy double decker, pomidor, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Tostada, Sałatka Tostada, oraz Sałatka Z Kurczakiem Tostada.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spryskaj obie strony tortilli sprayem do gotowania, a następnie umieść w pojedynczej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 10 min. lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Każdą tortillę posmarować 1 łyżką. Sos z serem Nacho; wierzch z mieszanką mięsa i sałatą. Pokruszyć 1 skorupkę Taco nad każdą tostada; top z pomidorem, serem i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.