Tacka-pieczone karczochy z migdałami, bułką tartą i ziołami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanych na tacy karczochów z migdałami, bułką tartą i ziołami. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 4 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 56 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mięty, Gruba bułka tarta, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fregola z karczochami, fetą, migdałami i ziołami, Pieczone Karczochy Z Bułką Tartą, oraz Ice Tray bananowy jogurt Pops z ciemną czekoladą i niebieskimi migdałami diamentowymi.