Tablescape Centerpiece - Candy Castle Cake

Tablescape Centerpiece - Candy Castle Cake
Tablescape Centerpiece - Candy Castle Cake może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $16.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 137 g tłuszczu, oraz w sumie 4157 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomarańczowy segment galaretki cukierki, cukierki truskawkowe, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piernikowe Ciasto Zamkowe, Średniowieczne Ciasto Zamkowe, oraz Rycerski tort Zamkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 2 (7 na 3 cale) wysokie kwadratowe patelnie do ciast bardzo duża muffin pan 7-calowa kwadratowa tekturowa deska do ciast 3-calowa okrągła tekturowa deska do ciast zamykana plastikowa torba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj każdą patelnię ciasta i 1 filiżanki z patelni muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Patelnie lekko posmarować mąką, wyjmując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W misce miksera stojącego połącz mieszankę tortową z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, po kolei, i wymieszać do włączenia. Powoli dodawać maślankę i mieszać na nośniku przez 2 minuty, aż dobrze włączone. Napełnij każdą przygotowaną patelnię i kubek muffin 2/3 drogi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Piec przez 30 do 50 minut lub aż blaty są złotobrązowe i wykałaczka włożona w środku ciasta wychodzi czysty. Duże ciasto zajmie bliżej 50 minut, podczas gdy muffin będzie bliżej 15 minut. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wyjąć ciastka z patelni i całkowicie schłodzić, po prawej stronie do góry, na stojaku chłodzącym z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Lukier królewski: w średniej misce ubij cukier cukierniczy, proszek bezowy i sok z cytryny mikserem ręcznym lub trzepaczką i powoli dodaj trochę wody, aż będzie gładka. Kontynuuj dodawanie wody przez łyżeczkę do herbaty z bijakami biegnącymi, aż polewa spadnie z bijaków, ale utrzymuje linię po wciągnięciu łyżką. Napełnij zamykaną torbę Królewskim lukrem i wycinaj narożnik, gdy będziesz gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Aby złożyć: za pomocą czystej szczotki do ciast, lekko pokryć stożki cukru żelem do pieczenia. Trzymaj szyszki na talerzu i posypać każdy z różową i pomarańczową posypką. Upewnij się, że stożki są całkowicie pokryte nonpareils. Odstawić do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyszki CukroweSzyszki Cukrowe
NonpareilsNonpareils
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
8
Za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj wierzchołki każdego z kwadratowych ciast i babeczki. Przyklej 1 placek do kwadratowej tekturowej deski do ciasta o przekątnej 7 cali, a ciasto muffin do okrągłej tekturowej deski do ciasta o przekątnej 3 cali z odrobiną lukru. Umieść warstwę lukru na wierzchu placka i umieścić drugą warstwę na wierzchu, że. Lód oba ciasta cienką warstwą lukru i umieścić w lodówce, aby ustawić około 15 minut. Ciasto ponownie oblodzamy nieco grubszą warstwą lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
9
Zagnieść kremówkę, aby była bardziej giętka. Na czystej powierzchni posypanej skrobią kukurydzianą rozwałkuj 3/4 kremówki do grubości 1/4 cala. Podnieś tylnymi stronami rąk i połóż je na środku Matowego kwadratowego ciasta. Lekko odkurzyć ręce skrobią kukurydzianą i wygładzić kremówkę w dół i wokół boków ciasta. Podnieś ciasto i przyciąć nadmiar kremówki blisko deski ciasta nożycami kuchennymi lub nożem do parkowania. Powtórz z małym ciastem muffin i pozostałą kremówką, a następnie umieść środek na kwadratowym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
10
Wymieszaj mały koralik z lukru królewskiego wokół podstawy każdego stożka cukru i umieść 1 na każdym rogu kwadratowego ciasta i 1 na środku małego okrągłego ciasta muffin. Używając Królewskiego lukru do "klejenia" przyklej cukierki lukrecji pionowo wokół boków małego okrągłego ciasta, blisko górnej części ciasta, rozstaw je. Weź 2 różowe i 1 pomarańczowy skręt lukrecji i przekręć je razem, tworząc 1 Tęczowy skręt. Powtórz z pozostałymi zwrotami. Zabezpieczyć lukrecję pionowo do 4 narożnych krawędzi ciasta za pomocą lukru królewskiego i wykałaczek, w razie potrzeby. Powinien obejmować krawędź od dołu ciasta do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja TwistyLukrecja Twisty
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
11
Pokrój 2 pomarańczowe kwaśne cukierki w 1/2 wzdłuż przekątnej i umieść każdy 1/2 na skrętach lukrecji. Ułóż 5 pomarańczowych cukierków w poziomej linii w kierunku góry 1 strony ciasta. To będzie przód tortu. Przymocuj cukierki truskawkowe i wiśniowe w wzór siatki blisko dolnej części ciasta, pod linią pomarańczowych cukierków, aby utworzyć drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja TwistyLukrecja Twisty
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12
Wytnij Pozostałe pomarańczowe kwaśne cukierki w 1/2 po przekątnej i przyklej każdą 1/2 na górze drzwi, spiczastą stroną do góry. Przyklej gumę pionowo wzdłuż górnych krawędzi kwadratowego ciasta i na górnej krawędzi okrągłego ciasta muffin, upewniając się, że zostawisz 1/2 cala odstępu między nimi. Klej pomarańczowy segment cukierki, płaska krawędź w dół, wzdłuż dolnej krawędzi kwadratowego ciasta, ale nie nad drzwiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
13
Pozostaw lukier na 1 godzinę do wyschnięcia przed przeniesieniem centralnego elementu na cokół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
14
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj każdą patelnię ciasta i 1 filiżanki z patelni muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Patelnie lekko posmarować mąką, wyjmując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
W misce miksera stojącego połącz mieszankę tortową z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Dodać jajka, po kolei, i wymieszać do włączenia. Powoli dodawać maślankę i mieszać na nośniku przez 2 minuty, aż dobrze włączone. Napełnij każdą przygotowaną patelnię i kubek muffin 2/3 drogi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
17
Piec przez 30 do 50 minut lub aż blaty są złotobrązowe i wykałaczka włożona w środku ciasta wychodzi czysty. Duże ciasto zajmie bliżej 50 minut, podczas gdy muffin będzie bliżej 15 minut. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wyjąć ciastka z patelni i całkowicie schłodzić, po prawej stronie do góry, na stojaku chłodzącym z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Lukier królewski: w średniej misce ubij cukier cukierniczy, proszek bezowy i sok z cytryny mikserem ręcznym lub trzepaczką i powoli dodaj trochę wody, aż będzie gładka. Kontynuuj dodawanie wody przez łyżeczkę do herbaty z bijakami biegnącymi, aż polewa spadnie z bijaków, ale utrzymuje linię po wciągnięciu łyżką. Napełnij zamykaną torbę Królewskim lukrem i wycinaj narożnik, gdy będziesz gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Aby złożyć: za pomocą czystej szczotki do ciast, lekko pokryć stożki cukru żelem do pieczenia. Trzymaj szyszki na talerzu i posypać każdy z różową i pomarańczową posypką. Upewnij się, że stożki są całkowicie pokryte nonpareils. Odstawić do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyszki CukroweSzyszki Cukrowe
NonpareilsNonpareils
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
20
Za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj wierzchołki każdego z kwadratowych ciast i babeczki. Przyklej 1 placek do kwadratowej tekturowej deski do ciasta o przekątnej 7 cali, a ciasto muffin do okrągłej tekturowej deski do ciasta o przekątnej 3 cali z odrobiną lukru. Umieść warstwę lukru na wierzchu placka i umieścić drugą warstwę na wierzchu, że. Lód oba ciasta cienką warstwą lukru i umieścić w lodówce, aby ustawić około 15 minut. Ciasto ponownie oblodzamy nieco grubszą warstwą lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
21
Zagnieść kremówkę, aby była bardziej giętka. Na czystej powierzchni posypanej skrobią kukurydzianą rozwałkuj 3/4 kremówki do grubości 1/4 cala. Podnieś tylnymi stronami rąk i połóż je na środku Matowego kwadratowego ciasta. Lekko odkurzyć ręce skrobią kukurydzianą i wygładzić kremówkę w dół i wokół boków ciasta. Podnieś ciasto i przyciąć nadmiar kremówki blisko deski ciasta nożycami kuchennymi lub nożem do parkowania. Powtórz z małym ciastem muffin i pozostałą kremówką, a następnie umieść środek na kwadratowym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
22
Wymieszaj mały koralik z lukru królewskiego wokół podstawy każdego stożka cukru i umieść 1 na każdym rogu kwadratowego ciasta i 1 na środku małego okrągłego ciasta muffin. Używając Królewskiego lukru do "klejenia" przyklej cukierki lukrecji pionowo wokół boków małego okrągłego ciasta, blisko górnej części ciasta, rozstaw je. Weź 2 różowe i 1 pomarańczowy skręt lukrecji i przekręć je razem, tworząc 1 Tęczowy skręt. Powtórz z pozostałymi zwrotami. Zabezpieczyć lukrecję pionowo do 4 narożnych krawędzi ciasta za pomocą lukru królewskiego i wykałaczek, w razie potrzeby. Powinien obejmować krawędź od dołu ciasta do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja TwistyLukrecja Twisty
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
23
Pokrój 2 pomarańczowe kwaśne cukierki w 1/2 wzdłuż przekątnej i umieść każdy 1/2 na skrętach lukrecji. Ułóż 5 pomarańczowych cukierków w poziomej linii w kierunku góry 1 strony ciasta. To będzie przód tortu. Przymocuj cukierki truskawkowe i wiśniowe w wzór siatki blisko dolnej części ciasta, pod linią pomarańczowych cukierków, aby utworzyć drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja TwistyLukrecja Twisty
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
24
Wytnij Pozostałe pomarańczowe kwaśne cukierki w 1/2 po przekątnej i przyklej każdą 1/2 na górze drzwi, spiczastą stroną do góry. Przyklej gumę pionowo wzdłuż górnych krawędzi kwadratowego ciasta i na górnej krawędzi okrągłego ciasta muffin, upewniając się, że zostawisz 1/2 cala odstępu między nimi. Klej pomarańczowy segment cukierki, płaska krawędź w dół, wzdłuż dolnej krawędzi kwadratowego ciasta, ale nie nad drzwiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
25
Pozostaw lukier na 1 godzinę do wyschnięcia przed przeniesieniem centralnego elementu na cokół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn