Tabbouleh z Edamame
Tabbouleh z Edamame może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 9g białka, oraz 10g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Dwie osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni Środkowo-Wschodniej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu jabłkowego, soli i mielonego pieprzu, edamame i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 79%. Spróbuj Edamame-Sałatka Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tabbouleh podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku wymieszać bulgur i wrzącą wodę; przykryć i zdjąć z ognia. Odstawić do wchłonięcia wody, Około 1 godziny.
Doprowadzić oddzielny garnek z wodą do wrzenia; gotuj edamame we wrzącej wodzie do miękkości, około 5 minut.
Ugotowany bulgur, edamame, pomidory, pietruszka, ogórek i zielona cebula wymieszać razem w dużej misce.
W osobnej misce ubić oliwę z oliwek, sok z cytryny i ocet; zalać mieszaniną bulgur. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do mieszania smaków, co najmniej 6 godzin.