Tabbouleh może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tex-Mex Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz soczewicę i 2 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do soczewicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i ponownie odcedzić.
Dodać mieszankę bulgur, pietruszka, a następnie 8 składników do soczewicy; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut. W razie potrzeby udekoruj liśćmi mięty i podawaj z klinami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Soczewica
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)