Słód czekoladowy miętowy
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj Peppermint Chocolate Malt. Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 18 g tłuszczu i łącznie 403 kalorie. Ten przepis jest przeznaczony dla 5 osób. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Udaj się do sklepu i kup mleko czekoladowe, syrop czekoladowy, mleko słodowe w proszku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Będzie hitem na Twojej świątecznej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 40% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Fudgy Chocolate Malt-Peppermint Pie, Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection i Chocolate Malt Cupcakes with Chocolate Malt Frosting.
Instrukcje
W blenderze połącz mleko, 2 szklanki lodów, 1/3 szklanki słodowanego mleka w proszku, syrop czekoladowy, ekstrakt i cynamon. Przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładkie.
Przelej do pięciu schłodzonych szklanek. Na wierzch każdego z nich nałóż gałkę pozostałych lodów.
Posypać pozostałym słodowym mlekiem w proszku.
W razie potrzeby udekoruj cukierkami i miętą.