Słynne Stare Miasto Carnitas z Naga Serpent Salsa
Słynne Stare Miasto Carnitas z Naga Serpent Salsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 871 kalorii, 52g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, pomidory, pomarańcza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Słynne Stare Miasto Carnitas z Naga Serpent Salsa, Spooky Serpent Swamp, oraz Salsa Verde Carnitas.
Instrukcje
Umieść smalec w średnim garnku na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu całego smalcu dodać mięso wieprzowe, sól, czosnek i liście laurowe.
Pomarańczę pokroić, wycisnąć i dodać do garnka. Gotować, aż wieprzowina łatwo strzępi, około 2 godzin.
Podawać z salsą Naga Serpent w tortillach i cieszyć się zimnym meksykańskim piwem.
Z grubsza posiekać chiles i pomidory i dodać do rondla na małym ogniu. Gotować przez około 10 minut.
Dodać czosnek i cebulę i gotować przez dodatkowe 10 protokół.
Umieść wszystkie składniki w blenderze i miksuj przez 2 minuty. Doprawić solą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.