Słony Kminek Lassi
Przepis słony kminek Lassi jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten napój ma 135 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka nasion kminku, kostki lodu, mleko beztłuszczowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ostre i słone Mango Lassi, Solone Lassi (Lhassi) z kminkiem i miętą, oraz Kesar Lassi ~ Saffron Sweet Lassi ~ Punjabi Lassi s.
Instrukcje
Toast nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu, aż wydają się być Czarne i zwęglone, o 8 protokół. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej; zmielić na drobny proszek.
Zmiksować lód, mleko, jogurt, sól i zmielony kminek razem w blenderze na dużej prędkości, aż będzie gładki.