Słomki Migdałowo-Miodowe
Słomki migdałowo-miodowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 20. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, umyć jajko, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak-zielone słomki Chili z dipem Jalapeno-miodowym, Ciasto Miodowo-Migdałowe, oraz Migdałowo-Miodowy Power Bar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąka powierzchnia robocza i wałek do ciasta. Ustaw ciasto francuskie na powierzchni, posypać lekko mąką i rozwałkować w prostokąt o średnicy około 8 cali. do 12 W. i 1/8 po. gruby. Ułóż ciasto tak, aby było poziome i równomiernie przyciąć krawędzie.
1/4 szklanki miodu równomiernie rozprowadzić na całym cieście (nie rozkładać) i połówkę ciasta posypać 1/4 szklanki migdałów. Złożyć miód pół na migdały, jak zamknięcie książki.
Posypać wierzch ciasta mąką i rozwałkować na prostokąt o wielkości około 2/3 wielkości tego, z którego zacząłeś.
Skropić lub łyżką innego 1/4 szklanki miodu na całe ciasto, posypać połowę z innym 1/4 szklanki bardzo drobno posiekanych migdałów, i złożyć miodu na pół.
Zwinąć szpilką kilka razy, aby uszczelnić.
Ostrym nożem pokrój ciasto wzdłuż na 1/3 cala.- szerokie paski. Przekręć każdy pasek luźno kilka razy i połóż na nieczystej blasze do pieczenia (popchnij końce na arkuszu, aby słoma nie odkręciła się; możesz potrzebować 2 arkuszy). Słomki włożyć do zamrażarki na 20 minut, aby się ujędrniły, następnie lekko zmyć wierzch pasków jajkiem i posypać cukrem.
Piec słomki, aż średni Złoty Kolor, 12 do 15 protokół.
Ostudzić 1 minutę, a następnie delikatnie poluzować z arkusza łopatką.
Podawać na ciepło lub chłodno.