Słodycze

Słodycze
Słodycze to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cheerios, masło orzechowe, cukier cukierniczy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wieprzowina Na Słodko, Popcorn Na Słodko, oraz Słodki Piątek: Ciasteczka Toffi Snickerdoodle.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć masło orzechowe, syrop kukurydziany, cukier i kokos do wymieszania. Wymieszać z płatkami. Kształt na 1-1 / 2-in. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KokosKokos
ZbożaZboża
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz kulki w połowie czekolady; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Umieść na woskowanych arkuszach do pieczenia wyłożonych papierem; odstawić do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn