Słodko-kwaśne ogórki warzywne

Słodko-kwaśne ogórki warzywne
Słodko-kwaśne ogórki warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 71 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, imbir, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśne letnie ogórki do squasha, Ogórki Korniszonowe Hot & Sour, oraz Ogórki z selera na gorąco i kwaśno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Pokrój warzywa dla niemowląt na pół, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
W dużej misce połącz warzywa dla niemowląt i kolejne 7 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę warzywną. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
5
Odstawić 2 godziny. Przykryć i schłodzić 24 godziny przed podaniem, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
6
Uwaga: mieszankę warzywną można równomiernie podzielić na 4 (1-pt.) słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćEkspert
Gotowe W26 hrs, 25 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia2
Magazyn