Słodko-kwaśne kulki ze sztucznego mięsa
Słodkie i kwaśne Faux kulki mięsne wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, jajka, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Słodko-Kwaśny Brązowy Ryż I Zapiekanka Z Ciecierzycy, Kulki Szynki Słodko-Kwaśnej, oraz Słodko-kwaśny Meat Loaf.
Instrukcje
Aby sos słodko-kwaśny: w średniej misce połączyć olej, ocet, dżem, ketchup, startą cebulę, sól, oregano i sos ostrej papryki. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połączyć jajka, ser Cheddar, twaróg, posiekaną cebulę, pekan, bazylia, sól, szałwia i bułka tarta.
Dobrze wymieszać i uformować w 2 calowe kulki lub paszteciki.
Umieść je w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i przykryj je sosem słodko-kwaśnym.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut.