Słodko-kwaśna marchewka dla dzieci
Słodko-kwaśne marchewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchewki, oliwa z oliwek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne kostki wołowe z marchewką, Tęczowa Marchewka, Słodki Ziemniak I Rukola, oraz Marchew Słodko-Kwaśna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wrzucić marchew z olejem i solą i pieprzem do smaku w płytkiej (1-cal-Głębokie) patelni do pieczenia. Piec w środku piekarnika, mieszając raz, aż ledwo miękkie, o 20 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Wymieszaj ocet i cukier, aż cukier się rozpuści.
Skropić marchewki, potrząsając patelnią, aby pokryć, a następnie smażyć, aż marchew będzie miękka i ocet odparuje, 5 do 8 minut więcej.