Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Budyniowe z polewą Crème Fraîche

Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Budyniowe z polewą Crème Fraîche
Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Pudding z Creme Fraîche polewa może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 442 kalorie, 5G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kakao w proszku, szklanka czekolady wafel okruchy cookie, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Sticky Toffi Pudding Bites With Creme Fraiche, oraz Budyń chlebowy maślany z kremem karmelowym Fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. zmiksuj okruchy ciastek i cukier w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj roztopione masło; proces aż okruchy są równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaniny okruchów na dnie i w górę strony (nie obręczy) 9-cala średnicy szklanym naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec, aż skorupa zaczyna się ustawić i nie wygląda na wilgotne, naciskając delikatnie z tyłu widelca, jeśli puffs skorupa, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć skórkę z piekarnika, a następnie posypać posiekaną czekoladą spód Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odstawić, aż czekolada zmięknie, 1 do 2 minut. Używając szpatułki offsetowej lub małej gumowej szpatułki, rozprowadź czekoladę na dnie i w górę boków skorupy, aby pokryć. Ostudzić ciasto aż do zestawów czekolady, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Ubić cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól, aby wymieszać w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki mleka, ubijając do uzyskania gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubij w pozostałym mleku, a następnie 1/4 szklanki śmietany. Używając drewnianej łyżki z płaskim dnem lub żaroodpornej szpatułki, mieszaj mieszaninę stale na średnim ogniu, skrobając dno i boki patelni, aż budyń zgęstnieje i zacznie bąbelkować na krawędziach, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj czekoladę; mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z rumem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Wlać gorący budyń do skorupy i równomiernie rozprowadzić. Schłodzić 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przykryć folią; schłodzić przez noc. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij Creme fraîche, śmietanę, cukier i wanilię w średniej misce, aż utworzą się sztywne szczyty i mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby się rozprzestrzenić (nie przegotować lub mieszanina może się skrzepnąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Creme FraicheCreme Fraiche
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż ozdobnie polewę na wierzchu ciasta, wirując, aby utworzyć szczyty, w razie potrzeby. DO AHEAD: ciasto można zrobić 6 godzin wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Posypać wiórkami czekolady dekoracyjnie na szczycie ciasta, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
4
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
5
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn