Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Budyniowe z polewą Crème Fraîche

Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Budyniowe z polewą Crème Fraîche
Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe Pudding z Creme Fraîche polewa może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 442 kalorie, 5G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kakao w proszku, szklanka czekolady wafel okruchy cookie, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Sticky Toffi Pudding Bites With Creme Fraiche, oraz Budyń chlebowy maślany z kremem karmelowym Fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. zmiksuj okruchy ciastek i cukier w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj roztopione masło; proces aż okruchy są równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaniny okruchów na dnie i w górę strony (nie obręczy) 9-cala średnicy szklanym naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec, aż skorupa zaczyna się ustawić i nie wygląda na wilgotne, naciskając delikatnie z tyłu widelca, jeśli puffs skorupa, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć skórkę z piekarnika, a następnie posypać posiekaną czekoladą spód Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odstawić, aż czekolada zmięknie, 1 do 2 minut. Używając szpatułki offsetowej lub małej gumowej szpatułki, rozprowadź czekoladę na dnie i w górę boków skorupy, aby pokryć. Ostudzić ciasto aż do zestawów czekolady, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Ubić cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól, aby wymieszać w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki mleka, ubijając do uzyskania gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ubij w pozostałym mleku, a następnie 1/4 szklanki śmietany. Używając drewnianej łyżki z płaskim dnem lub żaroodpornej szpatułki, mieszaj mieszaninę stale na średnim ogniu, skrobając dno i boki patelni, aż budyń zgęstnieje i zacznie bąbelkować na krawędziach, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj czekoladę; mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z rumem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Wlać gorący budyń do skorupy i równomiernie rozprowadzić. Schłodzić 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przykryć folią; schłodzić przez noc. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij Creme fraîche, śmietanę, cukier i wanilię w średniej misce, aż utworzą się sztywne szczyty i mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby się rozprzestrzenić (nie przegotować lub mieszanina może się skrzepnąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Creme FraicheCreme Fraiche
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozłóż ozdobnie polewę na wierzchu ciasta, wirując, aby utworzyć szczyty, w razie potrzeby. DO AHEAD: ciasto można zrobić 6 godzin wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Posypać wiórkami czekolady dekoracyjnie na szczycie ciasta, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
4
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
5
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn