Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe
Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe to bezglutenowe deser. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka śliwek, jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe, Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe, oraz Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Umieść suszone śliwki (mocz w gorącej wodzie przez 30 minut, jeśli masz czas) w misce robota kuchennego.
Dodać ekstrakt z wanilii i proces, aż śliwki są podzielone na małe kawałki; odstawić. Nasmaruj 10-calową okrągłą patelnię.
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce i kuchence mikrofalowej (w odstępach 1-minutowych), aż stopi się i będzie gładka. Wymieszać z masłem i złożyć w śliwki czyste i zmielone orzechy laskowe. Ubić żółtka z cukrem mikserem elektrycznym 4 minuty; złożyć do mieszaniny czekolady. Ubij białka z solą czystą trzepaczką, aż utworzą się sztywne szczyty. W 3 partiach składamy białka do mieszanki czekoladowej.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i gładką górę.
Piec 20 protokół, obrócić patelnię i kontynuować pieczenie 57 protokół.
Ostudzić, pokroić na 12 plastrów i podawać.