Słodko-Gorzkie Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj słodko-gorzkie ciasteczka czekoladowo-wiśniowe. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wanilii, cukier granulowany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Słodko-gorzki Sorbet czekoladowo-wiśniowy z kompot ze świeżych wiśni, Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies, oraz Bez Mąki Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8×8-calowa patelnia do pieczenia i linia z masłem pergaminem. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie, lub na małej mocy w kuchence mikrofalowej, stopić 1 kij masła i czekolady razem. Lekko schłodzić. W dużej misce ubijamy jajka do spienienia.
Ubić solą, cukrem i wanilią.
Dodać mieszaninę czekolady do miski, wymieszać, aby połączyć. Przesiać mąkę i kakao, złożyć razem, aż ledwo się połączą. Złóż wiśnie.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec przez 30 minut lub aż błyszczą i zaczynają pękać na wierzchu. Schłodzić w patelni na stelażu.