Słodko-Gorzkie Ciasteczka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać słodko-gorzkie Brownies spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 174 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów wymaga kakao, cukru granulowanego, masła i białka jaja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Słodko-Gorzkie Ciasteczka Tigernut, Słodko-Gorzkie Ciasteczka Żurawinowe, oraz Bittersweet Beachside Brownies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki wrzącej wody i espresso w średniej misce.
Dodać wiórki czekoladowe, mieszając, aż czekolada się rozpuści; lekko ostudzić. Wymieszać z masłem, wanilią, jajkiem i białkiem.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 kolejnymi składnikami (przez sól), mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę kawy do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.