Słodko-gorzki Sernik czekoladowy z sosem z białej trufli
Słodko-gorzki Sernik czekoladowy z sosem z białej trufli wymaga ok. 4 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, wanilia, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodko-gorzki Sernik czekoladowy z sosem z białej trufli, Bez mąki słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z truflami "z miłością i QUICHES", oraz Słodko-Gorzki Sernik Czekoladowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 135°. lekko nasmaruj dno i bok 9-calowej patelni sprężynowej. W średniej misce, beat twarogu i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie puszysty. Ubić w mące. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Beat in chocolate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Czekolada
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec około 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. (Nie wkładaj noża, ponieważ dziura może spowodować pęknięcie sernika.) Schłodzić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
4
Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik. Przykryć i przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
5
W rondlu 2-quart roztopić białą czekoladę i masło na małym ogniu, stale mieszając (mieszanina będzie gęsta i ziarnista); usunąć z ognia. Wymieszaj śmietanę do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Krem Do Bicia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
7
Pozostawić sernik w temperaturze pokojowej na 15 minut przed krojeniem.
8
Sernik podawać z sosem i jagodami. Przechowywać w lodówce.