Słodko-gorzka tarta czekoladowo-cytrusowa z bitą śmietaną jaśminową
Słodko-gorzka tarta czekoladowo-cytrusowa z bitą śmietaną jaśminową może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, bitą śmietanę jaśminową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-gorzka tarta czekoladowo-cytrusowa z bitą śmietaną jaśminową, Słodko-gorzka tarta cytrusowa z kremem jaśminowym, oraz Słodko-gorzka tarta czekoladowa z kawowym kremem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać mąkę i mieszać tylko do wymieszania; odstawić 5 minut. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie patelni o średnicy 9 do 91/2 cala z wyjmowanym dnem. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Połącz czekoladę, masło i obie skórki w średniej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Miejsce miski w patelni ledwo gotującej się wody ustawić na małym ogniu. Mieszaj, aż czekolada i masło stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Umieścić drobny sitko na misce z roztopioną czekoladą. Trzymaj patelnię z wodą ustawioną na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Żółtko ubić w małej metalowej misce, aby zmiksować. Stopniowo ubijać w 1/4 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Umieść miskę na patelni z gorącą wodą; stale mieszać żaroodporną gumową szpatułką, skrobanie dna miski, aby zapobiec gotowaniu jaj, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do mieszaniny jaj rejestruje 160 ° F,około 3 minut. Natychmiast wlać mieszaninę jaj do sitka ustawionego na misce z czekoladą. Mieszaj, aż jajko zostanie włączone do czekolady i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Wlać nadzienie czekoladowe do skorupy; przechylić lekko, aby równomiernie się rozprowadzić(skorupa nie zostanie całkowicie wypełniona). Przykryć i schłodzić przez noc lub do 2 dni. Przed podaniem niech tarta lekko zmięknie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Tarta na talerzu. Używając worka z ciastem wyposażonego w końcówkę Gwiazdy, rozetkuj bitą śmietanę wokół krawędzi tarty.