Batony Nadziewane Czekoladą I Karmelem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekolady Karmel wypełnione bary spróbować. Ten przepis służy 16. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki, chipsy czekoladowe, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Batony Nadziewane Czekoladą I Karmelem, Karmelowe Płatki Owsiane Orzech Bary, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowy kwadratowy metalowy patelnia z folią i folią natryskową za pomocą sprayu do gotowania lub po prostu linia z folią nieprzywierającą.Roztopić masło w rondlu lub naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić.W misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cukier.
Ubić żółtko, wanilię i roztopione masło, następnie wlać do suchej mieszanki i mieszać aż do kruchości. Umieść 1 szklankę mieszanki w lodówce(schłodzenie jej trochę ułatwia kruszenie). Wciśnij pozostałe do patelni.Rozwiń karmelowe kręgi i połóż je na cieście.Na Karmelu pokruszyć gotowe ciasto, a na wierzch posypać wiórkami czekolady lub orzechami.
Piec na środkowej półce przez 20 do 23 minut.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Aby uzyskać czystsze cięcie, schłodzić przez około godzinę lub aż będzie jędrne i zimne.Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty lub pręty