Tiggy
Tiggy może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz stonemill essentials cebula w proszku, pierś z indyka kirkwood, oliwę z oliwek carlini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Tiggy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wyjąć pierś z indyka z opakowania.
Połóż skórę bokiem w dół. Każdą pierś indyka pokroić na pół w poprzek, nie przecinając do końca. Otwórz się jak książka. Powtórz ten proces jeszcze raz na każdej z otwartych klapek, tworząc duży kawałek mięsa o grubości 3/4 cala. Pamiętaj, aby zachować nienaruszoną skórę. Wciśnij kiełbasę w równą warstwę na piersi indyka.
Zwiń i zawiąż pieczeń, używając sznurka do gotowania, aby zabezpieczyć. Natrzeć na zewnątrz oliwą z oliwek, posypać przyprawami.
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia. Piecz, aż temperatura wewnętrzna piersi indyka wynosi 165 stopni F, około 2 godzin.
Pozostawić na 10 minut, następnie pokroić i podawać.