Słodkie ziemniaki z pikantną czarną fasolą Chili

Słodkie ziemniaki z pikantną czarną fasolą Chili może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, słodkie ziemniaki, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne słodkie ziemniaki i Chili z czarną fasolą z awokado, Wegetariańskie Słodkie Ziemniaki Faszerowane Chili Z Czarną Fasolą, oraz Pikantne chili z jagnięciną i czarną fasolą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. ziemniaki przebić widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 50 do 60 minut lub do miękkości.
Podczas pieczenia ziemniaków, rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Paprykę ugotować w oleju od 3 do 5 minut, często mieszając. Wymieszać z fasolą i pomidorami.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować odkryte 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Ziemniaki podzielić i lekko zacieru. Wierzch każdego ziemniaka z chili. Top z kwaśną śmietaną i kolendrą.