Słodkie ziemniaki z kopniakiem

Słodkie ziemniaki z kopniakiem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Słodkie ziemniaki z kopnięciem mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 577 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz masło, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie ziemniaki au Gratin z kopnięciem!, Słodki Wykop: Chipotle Cynamonowe Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Puree ziemniaczane z kopnięciem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz ziemniaki, cukier, laskę cynamonu i całe goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Goździki CałeGoździki Całe
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby ledwo przykryć ziemniaki. Częściowo przykryć garnek i dusić, na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i dodać ziemniaki do dużej miski. Wyrzuć laskę cynamonu i całe goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Goździki CałeGoździki Całe
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w ziemi cynamon, cayenne, sól, i mielone goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Goździki MieloneGoździki Mielone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać mieszaninę na ziemniaki i zacieru do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Przełożyć do miski i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn