Słodkie ziemniaki polane miodem i Whisky

Wildflower miód - i Whisky-glazurowane słodkie ziemniaki może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 200 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodkich ziemniaków z mięsem pomarańczowym, szkocka whisky, miód o lekkim smaku, taki jak wildflower i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Pieczone W Piekarniku Z Polewą Miodową, Miód i cynamon glazurowane słodkie ziemniaki # SundaySupper, oraz Kotlety Wieprzowe Polane Miodem Z Puree Słodkim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 2-quart zapiekanka danie.
W małym rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu połączyć masło, miód, whisky i cukier. Doprowadzić do duszenia, ubijając, aż masło i cukier stopią się, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 protokół.
W dużej misce, wrzucić ziemniaki z mieszaniną masła, sól, i pieprz.
Przenieść do przygotowanego naczynia i piec, rzucając od czasu do czasu, do miękkości i szkliwione, o 45 protokół.