Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sos marinara, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki i czarna fasola Quinoa miski, Pieczone słodkie ziemniaki, kalafior, ciecierzyca, i zielona fasola Quinoa Buddha miski z sosem nerkowca krem, oraz Sweet Potato & Black Bean Chili.
Instrukcje
1
Szpinak podzielić na 4 miseczki. Kuchenka mikrofalowa każdy, odkryte, na 1 minutę na wysoki więdną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Słodkie ziemniaki, fasolę, pomidory, paprykę i ser podzielić na miseczki ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wymieszać kminek i cynamon w sosie marinara; podzielić między miseczki lub podawać z boku.