Słodkie Ziemniaki Latkes
Przepis słodkie ziemniaki Latkes jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Latkes, Słodkie Ziemniaki Latkes, oraz Słodkie Ziemniaki Latkes.
Instrukcje
Ziemniaki zetrzeć przez duże otwory tarki. Ziemniaki wymieszać z mąką. Wymieszać jajka i 2 kolejne składniki do wymieszania.
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do dużej ciężkiej patelni; ciepło do 35
Delikatnie naciśnij 1 zaokrąglone mieszanki ziemniaków łyżka do patty. Powtórz procedurę, czyniąc około 2 tuziny. Smażyć, partiami, 2 do 3 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać natychmiast z sosem chrzanowym i przyprawionym sosem jabłkowym tymiankowym, w razie potrzeby.