Słodkie Ziemniaki Kandyzowane
Kandyzowane słodkie ziemniaki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 462 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka margaryny, mielonego cynamonu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 492 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, Kandyzowane słodkie ziemniaki s, oraz Słodkie Ziemniaki Kandyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować, aż lekko underdone, o 15 protokół.
Odcedzić, ostudzić i obrać.
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć margarynę, brązowy cukier, 2 szklanki pianek, cynamon i gałkę muszkatołową. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pianki się stopią.
Ziemniaki wymieszać w sosie marshmallow. Podczas mieszania zacieru około połowy ziemniaków, a pozostałe rozbić na kawałki wielkości kęsa.
Przełożyć do przygotowanego dania.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i przykryć wierzch równomiernie pozostałymi piankami. Wróć do piekarnika i piecz, aż pianki będą złocisto brązowe.