Słodkie Plecione Bochenki

Słodkie Plecione Bochenki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Słodkie plecione bochenki. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis serwuje 24 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka jajka, migdałów, cukru i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójnie Plecione Bochenki Dyniowe, Pleciony Słodki Chleb, oraz Pleciony Chleb Ze Słodkich Ziemniaków-Wegański dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj mleko, cukier, masło, jajka, sól i 3 szklanki mąki; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Dodaj rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel ciasto na sześć porcji. Uformuj każdy w 12 cali. Lina.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
6
Umieść trzy liny na natłuszczonej blasze do pieczenia i oplot; ściśnij końce, aby uszczelnić i schować. Powtórz z pozostałymi linami. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posmaruj jajkiem; posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
JajkoJajko
8
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn