Słodkie i pikantne ogórki z grilla
Słodkie i pikantne grillowane ogórki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 533 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ogórki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane Słodkie I Pikantne Ogórki, Słodkie Pikantne Ogórki, oraz Słodkie i pikantne grillowane Tri-Tip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu połącz ocet, wodę, cukier, sól i czerwony pieprz, ubijając, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Ogórki i cebulę ułożyć na grillu. Ogórki gotować, aż lekko rumiane ze wszystkich stron, o 2 protokół na stronę. Cebulę gotować, aż zwęglone z obu stron i lekko zmięknie, o 4 protokół na stronę.
Wyjmij ogórki i cebulę na tacę. Ćwiartka cebuli.
W każdym słoiku umieścić 2 gałązki koperku i 1 łyżeczkę czosnku. Ogórki i cebulę podzielić równo między każdym słoikiem.
Wlać płyn do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala nadproża między płynem a górną częścią słoika. Przechowywać w lodówce przez 1-2 dni przed jedzeniem na szybkie ogórki lub słoiki proces we wrzącej kąpieli wodnej przez 10 minut, aby uszczelnić pokrywki, a następnie przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.