Słodkie i pikantne grillowane Tri-Tip

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodkiego i pikantnego grillowanego Tri-Tip. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 500 kalorii, 59G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, pieczeń tri-tip, mielone nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Grillowane Słodkie Ziemniaki, Słodki i pikantny kurczak z grilla, oraz Słodkie i pikantne ogórki z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pieprz, kminek, papryka, kolendra, cayenne, brązowy cukier, czosnek, sól i olej w małej misce, aby utworzyć pastę. Odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. W razie potrzeby dodaj kilka kawałków dębu, które zostały namoczone w wodzie przez 30 minut bezpośrednio do węgli.
Stek Rub pastą, umieścić na chłodniejszej stronie grilla, przykryć i gotować, obracając i odwracając od czasu do czasu, aż natychmiastowy termometr odczytowy włożony do najgrubszej części steku zarejestruje 115 do 49° dla średnio rzadkich, 20 do 30 minut
Jeśli węgle nie są gorące, Usuń stek z grilla, dodaj kolejną ćwiartkę węgli i odczekaj pięć minut, aż się nagrzeją. Powrót stek do gorącej strony grilla. Gotować, przewracając regularnie, aż dobrze zwęglone Na zewnątrz i środek stek rejestruje 120 do 52° na termometr natychmiastowy odczytu, 5 do 8 minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 10 minut. Pokroić cienko i podawać.