Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła
Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z brązowym lukrem z masłem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 32 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting, Zapiekane Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą, Edamame I Brązowym Masłem, oraz Ravioli ze słodkiej kukurydzy z sosem bazyliowym z brązowego masła i ciepłym kompot z pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwszą ilość masła umieścić w patelni z grubym dnem i podgrzać na średnim ogniu. Od czasu do czasu obracaj patelnię, aby całkowicie stopić masło.
Umieść drobny siatkowy sitko w żaroodpornej misce; trzymaj w zasięgu płyty kuchennej. Kontynuując podgrzewanie, masło pieni się i zacznie brązowieć na brzegach. Uważaj, aby uniknąć rozprysków gorącego masła. Zeskrobać boki i dno patelni za pomocą żaroodpornej szpatułki, aby zapobiec przypaleniu i zapewnić równomierne brązowienie.
Gdy bryły masła (piaszczyste kawałki, które gromadzą się na dnie patelni) zmienią się w jednolity mahoniowy brąz, zdejmij patelnię z ognia i natychmiast wlej masło przez pobliski sitko, oddzielając wszystkie, oprócz najlepszych kawałków ciała stałego od tłuszczu maślanego. Ustaw sitko wyłożone masłem na bok.
Umieścić tłuszcz maślany w lodówce, aby ustawić podczas przygotowywania ciasta ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 12 standardowych puszek na babeczki z wkładkami papierowymi.
W misce wymieszać drugą ilość masła z zarezerwowanymi masłami stałymi oraz brązowymi i zwykłymi cukrami. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty, od czasu do czasu zeskrobując miskę.
Dodać jajko i ubić, aż będzie lekkie i jednorodne.
W blenderze lub robocie kuchennym przecier jogurt z pierwszą ilością kukurydzy, aż będzie gładki.
Mąkę, sól, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia wymieszać i ubić.
Dodać około 1/3 mąki do masła i mieszaniny jaj i wymieszać do włączenia.
Wymieszać w połowie purée kukurydzianego.
Dodać połowę pozostałej mąki i wymieszać tylko do włączenia.
Dodać pozostałe purée kukurydziane.
Wymieszać w pozostałej części mąki i wymieszać do włączenia. Wchodzisz w drugiej ilości ziaren kukurydzy.
Łyżkę ciasta równomiernie między papierem babeczkowym.
Piec babeczki aż do zestawu, 15 do 17 protokół.
Wyjmij babeczki z patelni do regału chłodzącego podczas przygotowywania lukru.
Połącz schłodzone brązowe masło z cukrem cukierniczym i solą. Ubijaj mikserem, aż będzie lekki i puszysty, od czasu do czasu zeskrobując.
Dodaj melasę i wanilię i wymieszaj, aby dokładnie włączyć. Frost cupcakes i przechowywać w hermetycznym pojemniku.