Słodka kukurydza Flan z Kettle Corn

Słodka kukurydza Flan z Kettle Corn
Przepis słodka kukurydza Flan z kukurydzą czajnik jest gotowy w ciągu około 24 godzin i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, kukurydzę do uszu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, Spiced Kettle Corn, oraz Maple Bacon Kettle Corn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć forn cob i jądra do średniego rondla i dodać mleko. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, a następnie zdjąć z ognia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Niech strome na 1 godzinę.
3
Ustaw 9-calowy talerz ciasta lub 10 do 15 małych filiżanek na równej powierzchni.
4
Umieścić 1 szklankę cukru w średnim rondlu i dodać tyle wody, aby zwilżyć cały cukier. Ustawić na średnim ogniu i pozostawić do gotowania, aż lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia i delikatnie obracać, aż karmel osiągnie bursztynowy kolor, gdzieś pomiędzy miodem a syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Wlać karmel do naczynia do pieczenia, aby pokryć dno. Pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
7
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. Ustaw przygotowaną patelnię(y) w dużej prostokątnej patelni do ciasta, holenderskim piekarniku lub innym większym naczyniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Usuń kolbę z mleka i wyciśnij całą nadmiar wilgoci z powrotem do mleka. Wyrzucić kolbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9
Mleko i ziarna umieścić w blenderze i puree. Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki cukru, śmietany i soli. Ustawić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby rozpuścić cukier. Rozbij jajka w średniej misce do mieszania i ubijaj, aby całkowicie się zmiksować. Gdy mieszanina mleka osiągnie niski poziom gotowania na wolnym ogniu, usuń z ognia i stopniowo wlej do jaj, stale ubijając. Przecedzić mieszaninę przez sitko o drobnej siatce, a następnie delikatnie wlać do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Otwórz piekarnik i ustaw dużą patelnię do pieczenia, trzymając mniejsze naczynie(y) na środku stojaka, a następnie ostrożnie wlej gorącą wodę mniej więcej w połowie boków naczynia(y) flan. Przykryć szczelnie folią aluminiową i wbić kilka dużych otworów w folię. Jeśli pieczenie mniejszych poszczególnych flans, sprawdzić i obrócić po 10 minut, a następnie nadal obracać co 5 minut. Jeśli pieczenie jednego dużego flan, sprawdzić i obrócić po 30 minutach, a następnie nadal obracać co 10 minut, skracając czas do co 5 minut, gdy flan zaczyna ustawiać się wokół krawędzi. Flan odbywa się, gdy krawędzie są ustawione, ale środek jest nadal dość jiggly, ale nie płynne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjmij z piekarnika i natychmiast (i ostrożnie) usuń flan(y) z gorącej wody do ostygnięcia na stojaku. Po ochłodzeniu do temperatury pokojowej, luźno owinąć plastikiem i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
W przypadku kukurydzy w czajniku: zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i wcierać je w cukier opuszkami palców, aż do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Kettle CornKettle Corn
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
14
Połączyć cukier, olej, masło i sól w dużym garnku i ustawić na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec nierównomiernemu nagrzewaniu. Po całkowitym roztopieniu masła i rozpoczęciu pienienia dodać ziarna popcornu i cynamon. Przykryć garnek i wstrząsać stale na ogniu przez kilka minut. Popcorn zacznie pękać; potrząsaj dalej. Popping w końcu spowolni, gdy jest kilka sekund między każdym popem Usuń garnek z ognia i kontynuuj drżenie, aż wszystkie popping zatrzyma się. Natychmiast wlać na pergamin lub silikonowe wyłożone blachy pan i równomiernie rozprowadzić. Gdy ostygnie, rozbić duże kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna PopcornuZiarna Popcornu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Podawać: jeśli zrobiłeś duży flan, dostać półmisek lub duży talerz o większej średnicy niż patelnia użyłeś. Jeśli wykonane poszczególnych flans, uzyskać jak najwięcej płyt, jak flans będzie służyć. Uruchom nóż do parowania wokół krawędzi naczynia do pieczenia, mając pewność, aby zeskrobać wzdłuż naczynia, aby krawędź flan nie była poszarpana. Odwróć talerz lub talerz na flan i szybko, ale ostrożnie odwróć całość, aby flan spoczął do góry nogami na talerzu lub talerzu. W przypadku dużego flana możesz pomóc mu się wypalić, trzymając zarówno patelnię, jak i talerz i dając mu kilka mocnych wstrząsów; w przypadku aluminiowych kubków możesz szturchnąć maleńką szczelinę na górze, aby ją zwolnić. Widać, że jest, gdy karmel tryska wokół flan. Podnieś patelnię lub filiżankę prosto do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Udekoruj każdy kawałek lub pojedynczy flan garścią kukurydzy i świeżymi jagodami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kettle CornKettle Corn
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn