Słodka i pikantna Pepperonata
Słodkie i pikantne Pepperonatan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Mieszanka octu winnego, sól koszerna, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przetargi Pepperonata, Pieczone sardynki w Pepperonacie, oraz Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj sól, papryka, i szalotki; gotować 3 protokół lub aż szalotki zaczynają brązowieć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować, pokryte, 20 minut lub do papryki są miękkie.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać ocet, cukier, i tymianek; gotować 15 minut lub aż papryka będzie miękka i szalotki są złotobrązowe, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.