Sąsiedzka Zupa Fasolowa

Sąsiedzka Zupa Fasolowa
Przepis sąsiedzka zupa fasolowa może być wykonana w około 2 godziny i 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 219 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pod ręką granulki bulionu z kurczaka, marchewkę, mięsistą kość szynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępne danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Sąsiedzka Zupa Fasolowa, Neighborhood Club Sub, oraz Kanapka Figowa Z Mojej Okolicy.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Zdejmij z ognia; przykryj i pozostaw do namoczenia przez 1-4 godziny lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Zwróć fasolę na patelnię; dodaj bulion, 3 szklanki wody, kość szynki, bulion i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę, marchewkę i seler na oleju do miękkości; Dodaj do zupy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45-60 minut dłużej lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Usuń kość szynki; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
7
Usuń mięso z kości i pokrój na kawałki; wróć do zupy. Wyrzucić kość. Odtłuścić tłuszcz z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn