Szynka z sosem pomarańczowym Maille®
Szynka z sosem Maille ® Orange to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę Dijon originale, sok pomarańczowy, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Hamburgery Cielęce Maille® Dijon, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu. Doprowadzić do delikatnego wrzenia, mieszając, aż do całkowitego połączenia. Stosuj jako sos do szynki pokrojonej w plasterki (dobry również z kotletami wieprzowymi lub polędwicą wieprzową).
Jest to również doskonałe jako glazura. Wystarczy łyżka na całej szynki około 30 minut przed szynką jest zrobione, fastrygowanie dwa lub trzy razy.