Szynka Wolnoopalająca W Stylu Południowym

Szynka Wolnoopalająca W Stylu Południowym
Wolno gotująca się szynka w stylu południowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 677 kalorii, 59G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, musztardę dijon, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 126 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Slow Cooker Southern Barbecue wieprzowina na bułce, Slow Cooker Kremowa Kasza Południowa, oraz Slow Cooker BBQ country Style żeberka.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić szynkę w 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Wlać mieszaninę soku na szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
SzynkaSzynka
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn