Szynka Wiejska Jajka Benedykt

Szynka Wiejska Jajka Benedykt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać kraj szynka jajka Benedykta spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 361 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Jajka W Stylu Country Benedykt, Country Crock Eggs Benedict A La Lender ' s, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowa szynka wiejska na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń szynkę z patelni i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać razem mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny. Wymieszać razem 2 ubite jajka, maślankę, kukurydzę w śmietanie i olej roślinny; dodać do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej, lekko nasmarowanej patelni nonstick. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; obrócić i gotować drugą stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Top każdy naleśnik z 1 jajkiem w koszulce, szynką wiejską i ciepłym sosem serowym szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn