Szynka Spiralna
Szynka spiralna jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 1095 kalorii, 82g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka do 5 chipotles, brązowy cukier, szynka spiralna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ciemnobrązowy cukier, możesz śledzić to danie główne z Brown Butter Brown Sugar Cookies jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynki i zielonej fasoli, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce wymieszać brązowy cukier i miód. Odłóż na bok.
W innej małej misce wymieszać sok pomarańczowy, nektar brzoskwiniowy i Chipotle.
Ułożyć szynkę, pokroić w dół, w dużym naczyniu do pieczenia.
Wlać kilka łyżek mieszanki soku na szynkę i między warstwami.
Piec przez 30 minut, fastrygując co 10 minut pozostałą mieszaniną soku.
Szynka wyjąć z piekarnika. Rezerwy około 1 1/2 szklanki ugotowanego soku z naczynia do pieczenia.
Wymieszaj mieszaninę miodu z szynką i wróć do piekarnika, aby piec przez dodatkową godzinę, aż powstanie skórka i szynka zacznie karmelizować.
Wyjąć z piekarnika na półmisek i podawać z zarezerwowanym sokiem do pieczenia.