Szynka pieczona z musztardowo-brzoskwiniową glazurą

Szynka pieczona z musztardowo-brzoskwiniową glazurą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej szynki z musztardowo-brzoskwiniową glazurą. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 62g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szynkę wędzoną z twardego drewna, konfitury z brzoskwiń i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać nektar brzoskwiniowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 48 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kebaby z szynką i brzoskwinią z marmoladą-musztardową glazurą, Szynka pieczona z polewą pomarańczowo-musztardowo-pieprzową, oraz Szynka pieczona z brązowym cukrem musztarda.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić skórę z szynki. Używając noża do trybowania, tłuszcz na szynce 1/8 " głęboko w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Ułożyć szynkę, grubą stroną do góry, na lekko nasmarowanym stelażu na płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu ani Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W dużej misce wymieszać konfitury, musztardę i 1 szklankę nektaru brzoskwiniowego; zalać szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
PrzetworyPrzetwory
MusztardaMusztarda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Szynkę pieczemy w temperaturze 350 przez 2 godziny i 20 minut, aż termometr mięsny zarejestruje 140, fastrygując sokami z patelni co 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć szynkę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
6
Odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
7
Do dużego rondla wlać kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
8
Dodaj pozostałą 1 szklankę nektaru brzoskwiniowego; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
9
SOS podawać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SzynkaSzynka
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 48 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn