Szynka pieczona z musztardowo-brzoskwiniową glazurą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej szynki z musztardowo-brzoskwiniową glazurą. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 62g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szynkę wędzoną z twardego drewna, konfitury z brzoskwiń i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać nektar brzoskwiniowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 48 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kebaby z szynką i brzoskwinią z marmoladą-musztardową glazurą, Szynka pieczona z polewą pomarańczowo-musztardowo-pieprzową, oraz Szynka pieczona z brązowym cukrem musztarda.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić skórę z szynki. Używając noża do trybowania, tłuszcz na szynce 1/8 " głęboko w diamentowym wzorze.
Ułożyć szynkę, grubą stroną do góry, na lekko nasmarowanym stelażu na płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, upewniając się, że nie dotyka tłuszczu ani Kości.
W dużej misce wymieszać konfitury, musztardę i 1 szklankę nektaru brzoskwiniowego; zalać szynką.
Szynkę pieczemy w temperaturze 350 przez 2 godziny i 20 minut, aż termometr mięsny zarejestruje 140, fastrygując sokami z patelni co 20 minut.
Przełożyć szynkę na półmisek.
Odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
Do dużego rondla wlać kapiele z patelni.
Dodaj pozostałą 1 szklankę nektaru brzoskwiniowego; doprowadzić do wrzenia.
Dekorować, w razie potrzeby.