Need a gluten free hor d ' oeuvre? Szynka i pierogi mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 22g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Jeśli masz masło, grzyby, krem zupa grzybowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Pierogi, Pierogi Pan, oraz Pierogi Homarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową; spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Piec w nagrzanym piekarniku przez 9 do 10 minut; odwrócić pierogi i kontynuować pieczenie, aż lekko złoty, 9 do 10 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać szynkę, grzyby, zieloną cebulę i czosnek w roztopionym maśle, aż szynka i grzyby będą lekko brązowe, 5 do 10 minut. Pierogi wymieszać w mieszaninie szynki; gotować, aż smaki się wymieszać, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)