Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti

Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti
Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti to Wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz wodę, sól koszerną, półsobny kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Pieczony SOS Pomidorowo-Wiśniowy, Spaghetti z sosem z pomidorów wiśniowych i czarnych oliwek, oraz Ogniste Spaghetti z anchois, oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj 1 łyżkę soli i spaghetti do wrzącej wody; gotować 10 minut lub aż spaghetti jest al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
SólSól
4
Spaghetti odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/3 szklanki wody do gotowania. Spaghetti odstawić na patelnię i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Podczas gdy spaghetti gotuje, pomidory połączyć, 1 łyżka oliwy z oliwek, ocet, 3/8 łyżeczki soli i pieprzu na galaretce rolki, rzucając dobrze do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SpaghettiSpaghetti
PomidorPomidor
OcetOcet
PieprzPieprz
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec mieszaninę pomidorów w 450 przez 10 minut lub aż pomidory będą miękkie i lekko zwęglone w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj pomidory i sok pomidorowy do spaghetti w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomidorowySok Pomidorowy
SpaghettiSpaghetti
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodaj 3 łyżki zarezerwowanej wody do gotowania galaretki-roll patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; ostrożnie wlać mieszaninę wody i pozostały 1 łyżkę oleju do mieszaniny spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
GalaretkaGalaretka
WodaWoda
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Dodaj pozostałą zarezerwowaną wodę do gotowania, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina spaghetti będzie wilgotna, często podrzucając. Wymieszać z bazylią i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
WodaWoda
11
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSos
Magazyn