Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti
Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti to Wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz wodę, sól koszerną, półsobny kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Pieczony SOS Pomidorowo-Wiśniowy, Spaghetti z sosem z pomidorów wiśniowych i czarnych oliwek, oraz Ogniste Spaghetti z anchois, oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodaj 1 łyżkę soli i spaghetti do wrzącej wody; gotować 10 minut lub aż spaghetti jest al dente.
Spaghetti odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/3 szklanki wody do gotowania. Spaghetti odstawić na patelnię i ogrzać.
Podczas gdy spaghetti gotuje, pomidory połączyć, 1 łyżka oliwy z oliwek, ocet, 3/8 łyżeczki soli i pieprzu na galaretce rolki, rzucając dobrze do pokrycia.
Piec mieszaninę pomidorów w 450 przez 10 minut lub aż pomidory będą miękkie i lekko zwęglone w miejscach.
Dodaj pomidory i sok pomidorowy do spaghetti w holenderskim piekarniku.
Dodaj 3 łyżki zarezerwowanej wody do gotowania galaretki-roll patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; ostrożnie wlać mieszaninę wody i pozostały 1 łyżkę oleju do mieszaniny spaghetti.
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą zarezerwowaną wodę do gotowania, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina spaghetti będzie wilgotna, często podrzucając. Wymieszać z bazylią i pietruszką.