Szybkie Tacos Rybne

Szybkie Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj szybkie Tacos rybne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 15g tłuszczu i w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 415 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką papryczkę jalapeno, kolendrę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 98%. Spróbuj Szybkie Tacos Rybne, Szybkie i łatwe Tacos rybne, oraz Szybkie i zdrowe Tacos rybne dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj śmietanę i sok z limonki; dopraw solą i czarnym pieprzem. Zarezerwuj około połowy mieszanki w innej misce do podania. Zmiel połowę papryki jalapeno; drugą połowę zachowaj na później. Wrzuć kapustę, zieloną cebulę i połowę mielonego jalapeno do pozostałej mieszanki śmietany, aż slaw będzie dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej oliwę z oliwek i pozostałą połowę jalapeno na dużej patelni na średnim ogniu; zawiruj olej, aby równomiernie pokryć patelnię. Dopraw filety z tilapii solą i pieprzem. Smaż paski rybne na patelni w 2 partiach, aż ryba będzie złotobrązowa i łatwo płatkowana widelcem, 5 do 6 minut. Wyrzuć połowę jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podgrzej tortille w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż będą ciepłe, 20 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Podawaj ryby w rozgrzanych tortillach zwieńczonych kapustą, zarezerwowaną mieszanką śmietany i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn